За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Разположение

Хотел Ilusion Vista Blava e разположен на 350 метра от плажа Кала Милор - един от най-популярните и красиви плажове на източното крайбрежие на Майорка, на 600 м от центъра на селището. В околните улици има голямо разнообразие от магазини и ресторанти.

В стаите

Хотелът разполага със 125 стаи, разположени на 4 етажа. Разполагат с климатик, телефон, телевизор с плосък екран, Wi-fi и сейф (платен), балкон и сателитна телевизия, напълно оборудвани бани с вана и сешоар.

На територията на хотела

Предлага открит плувен басейн и оборудвана тераса със шезлонги край него. Ресторантът е с гледка към басейна и храненето е организирано на шведска маса. На територията на хотела има сенчести градински площи и бар, зона с безплатен Wi-fi. На разположение на гостите са детска площадка и детски басейн. Този приветлив хотел предлага семейна атмосфера с обслужване и комфорт, идеален за семейства и двойки

Безплатни услуги: Анимация за деца и възрастни. Вечерно време хотелът предлага минидискотека и разнообразни вечерни представления, развлечения и музика на живо.

Хранене

All Inclusive.

Плаж

Обществен плаж, чадъри и шезлонги срещу заплащане.

Оценки и коментари